Nu

Mijn praktische hulp zorgt ervoor, dat mijn cliënt zich kan richten op het verbeteren van zijn eigen gezondheid en op het meedoen in de maatschappij.

 

Een vrijwilliger vertelt…

Ik heb zelf ooit een familielid bijgestaan die een psychose had en kwam zo in aanraking met de stichting Bewindvoering Nu voor Later. Hun menselijke aanpak sprak mij direct aan. Inmiddels ben ik zelf actief vrijwilliger bij deze stichting en ondersteun meerdere cliënten. Ik vind dat heel belangrijk, omdat ik weet hoe verstorend geruzie over geld kan zijn.

Vrijwillig, maar niet vrijblijvend

Als je eenmaal als vrijwilliger begint, kan je niet zomaar stoppen. Er is iemand afhankelijk van jou. Iemand bij wie het aangaan van een relatie en het onderhouden hiervan tijd kost. Maar die verantwoordelijkheid vind ik juist heel bijzonder, het geeft mij voldoening. Je werkt voor een goed doel, draagt een grote verantwoordelijkheid en je kan zelf het werk indelen en strategische keuzes maken.

En hoewel je geen baas hebt, kan je wél altijd terugvallen op de specialisten van de stichting Bewindvoering Nu voor Later. En dat geeft ook mij het geruste gevoel dat alles goed geregeld is.