Uitnodiging Kennissessie Ypsilon ‘Zorgen voor morgen’

Nu voor Later nodigt u graag uit voor een gratis kennissessie die wordt verzorgd door onze partner Ypsilon. Interesse om deel te nemen?  >>>                                                                      

Gratis MIND Ypsilon Kennissessie: Zorgen voor morgen

In deze tiende kennissessie, de laatste in de reeks dit jaar, ligt de focus op een zorg die veel mensen uit de achterban hebben: Hoe moet het verder met de patiënt, met mijn zoon, dochter, partner, broer of zus, als ik er niet meer ben en wat kan ik nú al regelen?Daarbij gaat het om financiële vraagstukken, die mensen al snel boven het hoofd groeien, maar ook om zorg en aandacht. Het is fijn om terug te kunnen vallen op betrouwbare en complete informatie en op mensen die je kunnen loodsen door het financiële en juridische woud. Precies dat is wat we in deze kennissessie gaan doen. Ypsilonpenningmeester Frits Dorleijn ontvangt huisnotaris Marc Geleijns en Lisette van Doorne, directeur van Nu voor Later.

Doe mee met de Kennissessie op 9 december 2021 van 19.00 tot 21.30 uur.

Ypsilonleden, naasten, cliënten, hulpverleners in de ggz en het sociaal domein en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis Kennissessie.

Na de kennissessie kun je de handvatten, tips en achtergrondinformatie teruglezen in de ’themapublicatie’, die elke deelnemer krijgt toegestuurd.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

MIND Ypsilon organiseert in 2021 samen met haar regionale afdelingen een serie online kennissessies over elke keer een ander onderwerp. Bij elke kennissessie hoort een thema-publicatie met achtergrondinformatie en verdieping.
Kijk op www.ypsilon.org/kennissessie voor informatie, aanmelden en voor de thema-publicaties.