Jubileumuitgave ‘Vertellen en tellen’

Stichting (Bewindvoering) Nu voor Later bestaat 30 jaar. Daar zijn we trots op. Dit jubileum is voor ons de aanleiding om onze ervaringen met u te delen. Dat doen we in deze speciale jubileumuitgave die wij samen met onze cliënten en onze vrijwilligers hebben opgesteld. Want niemand kan beter uitleggen wat Nu voor Later kan betekenen dan de mensen die hier zelf ervaring mee hebben.

Wij onderscheiden ons niet alleen door onze geschiedenis, maar vooral door onze bijzondere dienstverlening. Wij zijn expert op het gebied van het verlenen van bewind aan mensen met ernstige psychische problemen, in het bijzonder psychosegevoeligheid.

Dit doen wij inmiddels voor ruim 150 cliënten en hun naasten. Daarnaast zijn wij een klankbord voor professionals, bieden wij lezingen aan en kunnen wij adviseren op het gebied van testamentair bewind.

Via onderstaande link kunt u onze jubileumuitgave ‘Vertellen en tellen’ gratis downloaden of bekijken. Wij delen onze ervaringen in de hoop dat anderen hier ook baat bij hebben.

Mocht u meer willen weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons buitengewoon bewind.

Contact

Nu voor Later is telefonisch bereikbaar via 071 – 5146811 op de werkdagen tussen 09:30 – 12:30 uur.

Of neem contact met ons op per e-mail: info@nuvoorlater.com. Wij nemen doorgaans binnen twee werkdagen contact met je op.