Nieuwe koers Stichting Bewindvoering Nu voor Later

Binnenkort, wij streven naar 1 juni 2024, zullen de werkzaamheden van de stichting Bewindvoering Nu voor Later worden overgenomen door Fidinda CBM BV. Onze cliënten zijn inmiddels allemaal persoonlijk op de hoogte gebracht óf en welke consequenties deze overname voor hen heeft. Mocht u onverhoopt geen brief van ons ontvangen hebben, dan verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen.

Onze medewerkers zullen bij Fidinda hun kennis en ervaring van meer dan 30 jaar gewoon blijven inzetten. De naam Bewindvoering Nu voor Later zal tevens als herkenbaar label blijven bestaan. Wij hebben er dan ook vertrouwen in dat met deze overname onze cliënten in de toekomst gebruik kunnen blijven maken van deze gespecialiseerde vorm van bewindvoering.

Toekomst Stichting Nu voor Later
De stichting Nu voor Later bestaat naast Bewindvoering Nu voor Later en is gespecialiseerd in het verzorgen van voorlichting aan professionals en betrokkenen van cliënten. Er wordt op dit moment gezocht naar een geschikte vorm om deze werkzaamheden voort te zetten. Wij zullen u hier binnenkort over informeren.

 

Bestuur Stichting Nu voor Later