Vacature

(Ervaren) bewindvoerder| 24 uur

Stichting (Bewindvoering) Nu voor Later | Regio Randstad

Wie zijn wij?

Stichting Bewindvoering Nu voor Later biedt al 30 jaar financiële zorg voor een kwetsbare groep cliënten met een psychische problemen zoals psychosegevoeligheid. Wij doen dit zonder winstoogmerk. Wij bieden zowel beschermingsbewind als testamentair bewind. Ons kantoor is gevestigd in een oud pakhuis in het centrum van Leiden. 

Onze ervaren bewindvoerders werken vanuit het besef dat een optimale samenwerking tussen de betrokkene, diens omgeving en/of hulpverlener leidt tot de beste vooruitzichten, in mentaal en in maatschappelijk opzicht. Kwaliteit staat voorop.

Onze dienstverlening richt zich ook op het informeren van naasten over vermogensrechtelijke zaken, zoals het regelen van nalatenschappen. Contact met cliënten en naasten is dus een belangrijk onderdeel van het werk. Om de kwaliteit te garanderen, maken we de werklast per bewindvoerder niet te groot. Uiteraard moeten wij wel kostendekkend werken.

Wie zoeken wij?
Om ons team van 5 medewerkers te versterken in verband met groei zoeken wij een nieuwe collega: een ervaren beschermingsbewindvoerder met de bereidheid zich te verdiepen in het erfrecht. 

 

Bij gebleken geschiktheid kan jij je ontwikkelen tot de rechterhand van de directeur en op den duur taken overnemen.

Profiel en competenties:

  • Minimaal een passend HBO diploma (conform de eisen van het Landelijke Kwaliteitsbureau CBM).
  • Werkervaring als (assistent)bewindvoerder is gewenst.
  • Inzicht in financiën en administratie, is vanzelfsprekend, evenals secuur werken, helder, empathisch en tactvol communiceren.
  • Bekendheid met onze doelgroep is een pré.

 

Het gaat om een functie van 24 uur per week op ons kantoor, met de mogelijkheid een dag thuis te werken. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

Wij maken graag kennis met je

Meer informatie over Nu voor Later of deze vacature kun je opvragen via directeur@nuvoorlater.com

Procedure

De gesprekken worden op het kantoor van Nu voor Later in Leiden gevoerd. Reacties kunnen via e-mail, voorzien van motivatie en curriculum vitae, worden verstuurd naar directeur@nuvoorlater.com ter attentie van Lisette van Doorne.